Top_meni

Kako se registrirat?

Prvi korak do sigurne kupnje je registracija. Kreiranjem profila u našoj web trgovini moći ćete kupovati brže i jednostavnije, spremati podatke o adresama isporuke, pregledavati i pratiti vaše narudžbe i još puno toga.

Sam proces registracije je vrlo jednostavan i kratak

1Kliknite na link za prijavu

Sam proces registracije je vrlo jednostavan i kratak. Kliknite na polje „Prijava / Registracija“ u gornjem lijevom kutu svake stranice, te potom kliknite na tipku “Registriraj se”. Bez brige, slanje vaših podataka je u potpunosti sigurno jer se pri prijavi i registraciji koriste sigurnosni protokoli koji onemogućuju krađu osobnih podataka.

2Upišite svoje podatke za prijavu

Upišite svoju e-mail adresu, korisničko ime koje želite koristiti na našoj stranici i željenu lozinku. Potvrda o vašoj registraciji sa korisničkim podacima koje ste upisali stiže na vaš e-mail u nekoliko trenutaka.Time je registracija završena i možete pregledavati našu ponudu, kreirati svoje liste želja ili odmah stavljati proizvode u košaricu i tako sigurno kupovati.

3Jednostavno, zar ne? Pridružite nam se!

Kliknite na ovaj link, slijedite upute koje ste upravo prošli i pridružite se Prima AG zajednici koja svakodnevno ima mogućnost kupnje više od 130.000 različitih proizvoda po pristupačnim cijenama, uz mogućnosti jednokratnog i obročnog plaćanja bez kamata te brzom i pouzdanom isporukom u cijeloj Hrvatskoj.

 

4

Istražite i ostale pogodnosti

Prijavite se na naš newsletter i budite na vrijeme informirani o našim akcijama i novim asortimanima u ponudi. Čekate bolji trenutak za kupnju? Nema problema, dodajte proizvode u svoju listu želja kako bi ih kasnije jednostavnije pronašli ili podijelili sa svojim prijateljima. Ukoliko u bilo kojem trenutku zatrebate pomoć, slobodno nas kontaktirajte.